Matumaini Katanga

Actie voor Matumaini Katanga via Music For Life

Het Centre Balou is een inclusief onderwijs- en opvoedingsproject voor kinderen met en zonder beperking in de regio Lubumbashi. De school grenst aan de secundaire school van Kimbeimbe van de Aumoniers de Travail. Inclusief in Congo werken zij aan integratie van mensen met beperking via sport, een idee opgedaan tijdens een bezoek aan MPI Geel Oosterlo. Via straattoneel maken zij mensen bewust dat “kinderen met een beperking ook capaciteiten hebben en geen behekste kinderen zijn”, want ook dat is samenlevingsopbouw in Congo. Familie Capals uit Peer bezocht het centrum het voorbije jaar en organiseert daarom dit jaar een actie voor Centre Balou.

Matumaini Katanga vzw verleent logistieke hulp. De actie wordt aangekondigd op de website en we doen meteen een oproep aan alle vrienden van Katanga om mee te werken! Een actie via “Music for life” is eenvoudig:

Mama Maggy en leerlingen van de secundaire schoolStoelen maken in houtatelier

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.