Matumaini Katanga

Algemene vergadering van de vzw

Op woensdagavond kwamen meer dan dertig leden van de vzw samen in het St Janscollege te Meldert-Hoegaarden. Allen zijn op een of andere manier betrokken bij de ondersteuning van de sociale werken in Katanga RDC.

Emiel Vervliet, voorzitter, gaf toelichting bij het activiteitenverslag en het financieel verslag voor het jaar 2012 (te vinden op deze website).

Kris Van Elsen, ondervoorzitter, presenteerde het verslag van de studiereis van ACV Kempen, maart 2013, in Katanga. Verschillende projecten van de vakbond CSC en diverse onderwijs- en gezondheidsprojecten van de Aalmoezeniers van de Arbeid werden bezocht in Lubumbashi, Kolwezi, Likasi, Kambove, Kasumbalesa, Kipushi. Jan Vanroy, generaal-overste en Simon Muyaya, regionale overste Katanga van de Aalmoezeniers gaven toelichting bij enkele actuele sociale projecten, zoals de opstart van de landbouwafdeling in de secundaire school van Kimbeimbe (Lubumbashi).

Aanwezigen op de Algemene Vergadering: Stefan Munters & echtgenote Lieve, Staf Bayen, Bernadette Houdart, Françoise Smets, Riet Vanneuville, Ingrid Vandenhaute, Emiel Vervliet, Kris Van Elsen, Pascaline Strumane, Roland Severijns, EH Jan Van Roy, EH Frans Van Roy, Père Simon Muyaya, Jan Agten, Rob Gerits, André Daemen, Griet Verachtert, Franck Dewaele, Joke Laenen, Etienne Beel, Ann Hermans, Lieve Cox, Fluer Nuyens, Véronique Wathelet, Jaak Kerkhofs.

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.