Matumaini Katanga

Container met hulpgoederen voor Lubumbashi

Momenteel verblijft de voorzitter van de VZW in Lubumbashi… Na zeven maanden onderweg komt de container met hulpgoederen op de bestemming.

13.940 kilogram, dat was het nettogewicht van de container die in november vorig jaar naar Lubumbashi werd gestuurd en in mei eindelijk toekwam. Het medisch materiaal, waarvan een deel gekocht bij de verhuis van het Antwerpse Stuyvenbergziekenhuis, en het schoolmateriaal gaat naar de scholen en gezondheidscentra van de Aalmoezeniers van de Arbeid en naar enkele andere organisaties waarmee we een jarenlange samenwerking hebben, zoals Centre Balou (inclusief onderwijs) en het vrouwencentrum Mirador (beroepsopleidingen en gezinsplanning).

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.