Matumaini Katanga

De informele economie in Lubumbashi

Emiel Vervliet heeft tijdens zijn laatste bezoek aan Congo tijd geïnvesteerd om de informele economie wat beter te leren kennen.

Hier zien jullie enkele foto’s van een bijeenkomst met de Femmes solidaires van de Marché Mzee, op de groepsfoto met een T-shirt van de CSC.!

Tijdens die bijeenkomsten met groepen uit de informele economie gaat het bijna altijd ook over planning familial. Hier enkele foto’s van een bijeenkomst met vrouwen die een T-shirt dragen met daarop "Le planning planning familial, c’est la santé". En verder een foto van het gezondheidscentrum waarnaar verwezen wordt voor het plaatsen van een implant.

Opnieuw planning familial, met veel aandacht tijdens de les, en het uitdelen van diploma’s aan verdienstelijke leden, bij de Association des Cultivateurs de Kantumbwi.

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.