Matumaini Katanga

Emiel Vervliet bezoekt Fondation Mira d'Or

Emiel Vervliet Emiel Vervliet, voorzitter van vzw Matumaini, verblijft momenteel in Lubumbashi, waar hij dit weekend een feest bij Fondation Mira d'Or bijwoonde: de vrouwen op bijgaande foto ontvingen hun brevet van Beroepvorming. Ze behoren tot de groep van 32 die het vormingsprogramma van FMO gevolgd hebben: ze volgen een opleiding naar keuze (kleding, coiffure, ook alfabetisering of informatica), vijf halve dagen per week. Tot dat programma behoort ook de sensibilisatie en informatie over gezinsplanning. De mamans showen hun zelfgemaakte kledij: dankzij de cursus kunnen ze hun inkomen verhogen met hun werk als naaister. Zo strijden de vrouwen tegen armoede in Congo!

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.