Matumaini Katanga

Enkele foto's uit Congo

Graag delen we wat foto's uit Congo, van enkele van onze projecten en de vooruitgang die we samen met de aalmoezeniers boeken in de lokale schooltjes en gezondheidscentra.

Cooperatieve bakkerij in het centrum in Kambove Cursus Preventie AIDS/HIV in Gezondheidscentrum Fondation Mira d’Or Vormingscentrum Aumoniers de travail in Lubumbashi Volkswijk in Lubumbashi Maman Magguy en leerlingen van Centre Balou Gezondheidscentrum Kimbeimbe School Aumoniers de Travail in Kimbeimbe Ontvangst hulpgoederen voor gezondheidscentra in Lubumbashi en Kipushi Groep leerlingen en schooltje van Kimbeimbe Opleiding Confectie in vrouwencentrum Fondation Mira d’Or Gezondheid en Onderwijs

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.