Matumaini Katanga

Hulp voor het Centre Balou

SAIO Geel (School voor Aangepast Individueel Onderwijs) verzamelde 2.639 euro financiële steun voor het Centre Balou in Lubumbashi in Congo. Het Centre Balou is een school voor valide en minder valide kinderen samen. Een brand verwoestte onlangs een deel van hun materiaal.

Er werden rolwagens, enkele bedden en ander hulpmateriaal in een container verzonden. CM Internationaal, Zorg- en Wooncentrum Zusterhof en Wedbos en de Geelse mediotheek zorgden voor het materiaal. Het Fietsenatelier Mol maakt de goederen verzendklaar en bracht ze naar naar Wereldmissiehulp in Boechout. ACV Kempen en de VZW Matumaini betaalden de vervoerkosten van de container naar Lubumbashi.

Gerelateerde activiteiten

Schenken

Voor fiscale attesten stort uw gift op bankrekeningnummer BE11 7350 1646 6948 van SOL VZW met als mededeling : “500”.

Details voor de overschrijving

Rekeningnummer

BE11 7350 1646 6948

Naam

Solidariteit om Leven vzw

BIC/SWIFT

KREDBEBB

Adres

Stijn Streuvelsstraat 7
3920 Lommel

Mededeling

500

Fiscale informatie

Om recht te hebben op een fiscaal attest moet de gift minstens 40 EUR per jaar bedragen. Dit bedrag kan in één keer of in verschillende keren gestort worden (bijvoorbeeld via een permanente opdracht van 3,50 EUR per maand).

De stortingen moeten SOL bereiken vóór 25 december van het lopende jaar, anders wordt het attest afgeleverd voor het volgende jaar.

Asante sana Bedankt.